onsdag den 19. august 2015

Portobello burger med pesto, cheddar ost og bagte tomater




Vegetarburger med smag i. Hvis du står og vil prøve noget nyt og vil skifte burgerbøffen ud med noget andet, så vil jeg klart anbefale portobellosvampe, som du kan fylde mange lækre ting i og bage dem i ovnen. 



Portobello burger med pesto, cheddar ost og bagte tomater
2 personer - 4 burger 

4 burgerboller
4 portobello svampe
1 pose cheddar ost
90-100 g grøn pesto 
1 hjertesalat
2 tomater 
 timian 
12 skiver agurk 
cremefraiche dressing 


  • Skær tomaterne i skiver og sæt dem på en bageplade med bagepapir og drys dem med timian og pensel lidt olie på. Bag dem midt i ovnen på 200 grader til de er blevet gyldenbrune. 
  • Fjern stokken fra svampene og kom pesto i dem og en lille håndfuld ost i hver svamp. Bag dem i ovnen i ca. 20-25 minutter på 200 grader. 
  • Rist burgerbollerne. 
  • Sammel din burger ved at kom dressing på bunden af bollen, salat, den fyldte svamp, agurk og de bagte tomater.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar