tirsdag den 21. august 2018

Toblerone cheesecake



 No bake og uden brug af husblas cheesecake, som vil slå benene væk hos dine gæster eller har du bare en meget sød tand som mig.  
Det nok en af mine yndlings cheesecakes den her og så den nem og simpel. 



Toblerone cheesecake
Ca. 8 personer 

Bund
200 g Digestivekiks
80 g Smør

Fyld
200 g Philadelphia naturel flødeost 
2 spsk Flormelis 
150 g Toblerone 
1/4 Fløde 

Karamelsovs
100 g Sukker 
50 g Smør 
1 dl Fløde 

Topping
Hakket Toblerone 
Karamelsovs 


  • Knus kiks og bland dem med smeltet smør,  kom det i en springform der er max. 22 cm i diameter. Sæt den på køl. 
  • Smelt tobleronen. 
  • Bland philadelphia sammen med flormelis og det smeltet toblerone, tobleronen må ikke være varm når den blandes i.
  • Pisk fløden til skum og vend den i ostemassen. Bland det sammen til du har en god tyk konsistens.
  • Hæld ostemassen op i springformen og glat den ud, sæt den på køl igen et par timer.

  • Lav imens karamelsovsen.
  • Kom sukker i en lille gryde og smelt der forsigtigt ved svag varme og tilsæt smør og fløde. 
  • Kog karamellem ind ved svag varme mens du jævnlig rør i den. 
  • Den skal koge i ca. 10-15 min til den bliver tyk, men den bliver meget mere tyk når den er kølet af. 
  • Hæld den afkølet karamel over kagen sammen med hakket toblerone. 
  • Hvis karamellen er blevet alt for tyk til at hælde udover, så kom den i mikroovnen i 10 sek. og rør rundt i den. 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar