torsdag den 3. september 2015

Svampe i fløde og soya


Vi skal bruge alle de fantastiske svampe der springer frem lige nu. Det her er en fantastisk nem og lækker svampesauce lavet i et fad i ovnen, med mild smag af muskatnød. Den passer perfekt sammen med en god bøf eller styk kyllingbryst. 


Svampe i fløde og soya m. muskatnød 
4 personer 

Ca.350-400 g faste blandet svampe. Jeg har brugt brune/hvide svampe og østershatte 
1 lille løg, hakket fint
1 fed hvidløg, hakket fint
½ tsk stødt muskatnød 
½ tsk tørret timian 
4 spsk soyasauce 
3½ dl fløde 
peber 



  • Rens svampende for jord og kom dem op i et ildfast fad. 
  • Snit løg og hvidløg og bland det med muskatnød og drys det udover svampende. 
  • Hæld soyasauce udover svampende og fløde ned i bunden af fadet, kværn lidt peber udover og drys timian. 
  • Sæt den i en forvarm ovn på 200 grader og bag dem i ca. 30-35 minutter. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar