Vi skal bruge alle de fantastiske svampe der springer frem lige nu. Det her er en fantastisk nem og lækker svampesauce lavet i et fad i ovnen, med mild smag af muskatnød. Den passer perfekt sammen med en god bøf eller styk kyllingbryst.
Svampe i fløde og soya m. muskatnød
4 personer
Ca.350-400 g faste blandet svampe. Jeg har brugt brune/hvide svampe og østershatte
1 lille løg, hakket fint
1 fed hvidløg, hakket fint
½ tsk stødt muskatnød
½ tsk tørret timian
4 spsk soyasauce
3½ dl fløde
peber
- Rens svampende for jord og kom dem op i et ildfast fad.
- Snit løg og hvidløg og bland det med muskatnød og drys det udover svampende.
- Hæld soyasauce udover svampende og fløde ned i bunden af fadet, kværn lidt peber udover og drys timian.
- Sæt den i en forvarm ovn på 200 grader og bag dem i ca. 30-35 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar