Tykke og svampet pandekager fri for laktose. Mælken er skiftet ud med soyamælk og stedet for at steget dem i smør så bliver de stegt i lækker kokosolie. De minder utrolig meget om amerikanske pandekager og hvis du hælder sirup udover dem så vil de suge det til sig som en svamp.
Laktosefri tykke pandekager
ca. 12 stk
3 æg, del blommer fra hviderne
3 dl mel
korn fra 1 vaniljestang, blandet med 3 tsk rørsukker
1½ tsk bagepulver
1 tsk salt
3 dl soyamælk
kokosolie til stegning
- Bland alle de tørre dele sammen.
- Pisk de tørre ingredienser sammen med æggeblommer og soyamælk.
- Pisk æggehvider helt stift og vend det forsigtig i dejen med en dejskraber.
- Lad dejen stå og vile 5 minutter.
- Varm en pande op med kokosolie og kom ca. 1 dl dej på panden.
- Steg dem ved mellemvarme til de bliver gyldenbrun på begge sider.
- Servere dem med sirup til eller andet du har lyst til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar