fredag den 16. september 2016

Hakkebøf med fetadip og sprød rødkålssalat


Hakkebøf med knasende sprød rødkålssalat med bid i - 
En let, lækker og sund hverdagsret der også giver øjne noget at se på, med de skønne farver der er samlet.



Hakkebøf m. fetadip og sprød rødkålsalat
2. Personer 

500 g hakket oksekød 4-7 %
Salt
Peber
Olie til stegning

1/4 af et rødkålhoved
8-10 radiser
3-4 forårsløg

200 g feta i blok
2-3 fed hvidløg
3 spsk cremefraiche 9 %


  • Smuldre fetaen med en gaffel, bland den med cremefraiche og presset hvidløg, smag den til med friskkværnet peber og sæt den på køl.
  • Snit rødkål, radiser og forårsløg i tynde strimler, skiver og stykker og bland det sammen på et fad. 
  • Form bøfferne til 2 store eller 4 alm bøffer og steg dem på høj varme i lidt olie til de er færdig. 

Server evt. et godt styk brød til man kan spise sammen med dippen. 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar