Hakkebøf med knasende sprød rødkålssalat med bid i -
En let, lækker og sund hverdagsret der også giver øjne noget at se på, med de skønne farver der er samlet.
Hakkebøf m. fetadip og sprød rødkålsalat
2. Personer
500 g hakket oksekød 4-7 %
Salt
Peber
Olie til stegning
1/4 af et rødkålhoved
8-10 radiser
3-4 forårsløg
200 g feta i blok
2-3 fed hvidløg
3 spsk cremefraiche 9 %
- Smuldre fetaen med en gaffel, bland den med cremefraiche og presset hvidløg, smag den til med friskkværnet peber og sæt den på køl.
- Snit rødkål, radiser og forårsløg i tynde strimler, skiver og stykker og bland det sammen på et fad.
- Form bøfferne til 2 store eller 4 alm bøffer og steg dem på høj varme i lidt olie til de er færdig.
Server evt. et godt styk brød til man kan spise sammen med dippen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar