onsdag den 21. september 2016

Grønkålssuppe m. sprødt bacon


Boost din sundhed med en vitaminbombe af en suppe.
En fantastisk smagfuld suppe der mætter godt og lige nu har vi grønkål der er i sæson, så hak den og kom den i din suppe, det smager fantastisk!  



Grønkålssuppe m. sprødstegt bacon 
2-3 personer 

2 bagekartofler
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk olie
200-250 g frisk grønkål (Frost kan også bruges) 
1 liter hønsefond 

Røget bacon 4-5 skiver 

Server et styk groft brød til


  • Snit løg og hvidløg, svits det af i en stor gryde i olien.
  • Skræl bagekartoflerne, skær dem i terne og svits dem kort af.
  • Hæld hønsefond over og lad det småkoge til kartoflerne er blevet møre.
  • Imens skærer du bacon ud i terne og svitser dem af på en tør pande til de er blevet sprøde, lad dem dryp af på et styk køkkenrulle. 
  • Tilsæt det finsnittet grønkål og lad det småsimre i 10-15 min.
  • Smag suppen til med salt og peber.
  • Du kan evt. tilsætte en lille sjat fløde for at runde smagen af.






1 kommentar: