Boost din sundhed med en vitaminbombe af en suppe.
En fantastisk smagfuld suppe der mætter godt og lige nu har vi grønkål der er i sæson, så hak den og kom den i din suppe, det smager fantastisk!
Grønkålssuppe m. sprødstegt bacon
2-3 personer
2 bagekartofler
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk olie
200-250 g frisk grønkål (Frost kan også bruges)
1 liter hønsefond
Røget bacon 4-5 skiver
Server et styk groft brød til
- Snit løg og hvidløg, svits det af i en stor gryde i olien.
- Skræl bagekartoflerne, skær dem i terne og svits dem kort af.
- Hæld hønsefond over og lad det småkoge til kartoflerne er blevet møre.
- Imens skærer du bacon ud i terne og svitser dem af på en tør pande til de er blevet sprøde, lad dem dryp af på et styk køkkenrulle.
- Tilsæt det finsnittet grønkål og lad det småsimre i 10-15 min.
- Smag suppen til med salt og peber.
- Du kan evt. tilsætte en lille sjat fløde for at runde smagen af.
Uhm, den var god!
SvarSlet