Pasta i en lækker cremet pestosauce med stegt kylling og cherrytomater.
En fantastisk lækker pastaret der er lynhurtig at lave i den travle hverdag med få ingredienser!
Pasta i pestosauce m. kylling og cherrytomater 2. personer
250 g pasta
150 g grøn pesto
2 kyllingbryst
3-4 dl madlavningsfløde 18%
10-12 cherrytomater
- Start med at sæt vand over at koge til pasta.
- Skær kyllingen i tern og steg dem af i en dyb pande eller gryde med lidt olie,krydder kødet med lidt salt og peber.
- Kom pesto ned til kyllingen og rør det sammen.
- Tilsæt fløde og lad det småsimre,rør med jævne mellemrum.
- Imens koger du pastaen som anvist på pakken,når den er kogt færdig hælder du vandet fra og kommer pastaen op i panden og mixer det godt sammen med resten.
- Tilsæt cherrytomater og lad det simre yderlig 5 min.
Server retten i nogle dybe tallerkener og evt. med et styk brød til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar