Chicken tikka masala
4 personer
650 g kyllingeinderfile
Yoghurtmarinade
4 dl græsk yoghurt
2 tsk garam masala
2 tsk stødt koriander
2 tsk revet ingefær
2 tsk gurkemeje
2 fed hvidløg, hakket fint
Sauce
1 dåse hakket tomat
3 tsk tomatpuré
2 tsk revet ingefær
2½ tsk garam masala
3 fed hvidløg, hakket fint
1 stort eller 2 små løg, hakket i tern
2 dl fløde
salt
peber
Server med basmatiris eller jasminris til, fladbrød og evt. lidt græsk yoghurt
- Start med at bland marinaden sammen og kom det i en stor pose sammen med kylling og luk den. Bland det hele godt sammen i posen og sæt den på køl til næste dag.
- Kom kyllingen op i et stort fad og sæt det i ovnen på 230 grader i ca. 30-35 minutter. Imens laver du saucen.
- Kom olie,løg og hvidløg op i en gryde og svits dem klare.
- Tilsæt resten af ingredienserne og lad saucen simre 10-15 minutter.
- Når kyllingen er færdig tager du den ud af ovnen og hælder saucen over og blander det godt sammen og sætter den i ovnen igen i ca. 15-20 minutter.
- Server retten med ris til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar