mandag den 27. juli 2015

Aubergineburger med coleslaw


En vegetarburger der får dig til at sige Mmmmmmm.......
Bøffen er lavet at aubergine, som er blevet paneret så den bliver lækker sprød og med en masse fantastiske krydderier, der til sammen med en himmelsk cremet coleslaw. 



Auberginebøffer 
ca. 6-8  stk. 

1 stor aubergine, skåret i tykke skiver
groft salt

3-4 dl rasp 
2 tsk stødt spidskommen 
½ tsk stødt koriander 
½ tsk hvidløgspulver/granulat, kan undlades 
salt
peber

2 æg
Olie til stegning 

Coleslaw
4. personer 

½ spidskål, snittet i fine strimler 
3-4 gulerødder, revet groft 
4 spsk græsk yoghurt 
2 spsk mayonnaise
1 spsk citronsaft 
1 tsk sukker 
peber 

Opskriften på burgerbollerne kan ses (her) Der er ca. til 6-8 boller 


  • Skær auberginen i tykke skiver og sæt dem på et stykke køkkenrulle og drys dem med groft salt, så væsken kan trække ud af dem. Lad dem stå ca.15-20 minutter og drys saltet af og dup dem med papir.
  • Snit spidskål fint og riv gulerødderne groft, bland det sammen i en skål. 
  • Bland alle ingredienserne sammen til dressing og vend det sammen med spidskål og gulerødder, sæt det på køl.  
  • Vend aubergineskiverne i æg og så i rasp-blandingen, steg dem gyldenbrune i olie ved høj varme. Der skal bruges en del olie. Sæt dem på et fad med køkkenrulle så det suger olien, hold dem evt. varme i ovnen. De skal gerne spises straks så de forbliver sprøde. 
  • Sammel din burger med evt. salat, tomat og rødløg, coleslaw og auberginebøffen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar