Hyg med rester af hamburryg
En super lækker ret med rester fra hamburryggen fra dagen før og du slipper for madspild. Jeg kiggede i køleskabet og fandt nogle meget basale ting som de fleste nok også har i sit køleskab og det passer bare perfekt ned i denne her ret som er lige til at komme i ovnen. Og ja tænk at rester kan smage så fantastisk og du vil sammentiedig have lavet en ny ret ud af dine rester :)
Hamburryg i fad med grønsager og fløde
2-3 personer
3-4 tykke skiver kogt hamburryg (rester fra dagen før)
3 kartofler, i grove tern
1 stor gulerod eller 2 alm. I grove tern
12 champignoner, i kvarte stykker
1 løg, i små både
3 dl fløde
1 dl mælk
1 tsk stødt muskatnød
1-2 håndfulde revet ost, bestemmer selv hvilken
salt
peber
2-3 personer
3-4 tykke skiver kogt hamburryg (rester fra dagen før)
3 kartofler, i grove tern
1 stor gulerod eller 2 alm. I grove tern
12 champignoner, i kvarte stykker
1 løg, i små både
3 dl fløde
1 dl mælk
1 tsk stødt muskatnød
1-2 håndfulde revet ost, bestemmer selv hvilken
salt
peber
- Tænd ovnen på 200 grader
- Skræl og skær alle grønsagerne i grove stykker og kom op i et ildfastfad
- skær hamburryggen i store grove tern og kom oven på grønsagerne
- Drys muskatnød udover i et jævnt lag og lidt salt og peber
- Hæld mælk og fløde udover
- Drys ost på toppen
- Sæt fadet midt i ovnen i 1 time og 10 minutter
- Hvis du vælger at lave det i en stegeso ligesom mig så tag låget af de sidste 10 minutter for at det kan få lidt farve på toppen
Server retten med et godt stykke brød til
Ingen kommentarer:
Send en kommentar