Sprøde amerikanske chocolate cookies med peanutbutter og rice krispies
Skønne knasende cookies med mørk og hvide chokoladestykker og så et strejf af peanutbutter. Rice krispies er med til at gøre dem ekstra sprøde! Det her er nok en af mine yndling cookies da jeg gerne vil have de er sprøde hele vejen igenmen, og det må jeg sige de her er.
Chocolate cookies med peanutbutter og rice krispies
ca. 22 stk
100 g blød smør
75 g brun farin
75 g sukker
50 g peanutbutter
1 æg
knsp. salt
130 g hvedemel
60 g rice krispies
½ tsk bagepulver
100 g mørk chokoladeknapper
100 g hvid chokolade, hakket groft
- Rør smør, brun farin og sukker sammen til en fin og ensartet masse.
- Bland peanutbutter i og 1 æg til det er ensartet.
- Bland hvedemel, rice krispies, bagepulver og salt sammen og rør det i sammen med mørk og hvid chokolade.
- Tril nogle kugler på størrelse med en golfkugle og sæt dem på en bageplade med god mellemrum mellem hver, jeg brugte ca. 3 bageplader med ca. 6-7 på hver.
- Tryk dem flade.
- Bag dem midt i en forvarm ovnen på 190 grader i ca.13-15 minutter, til de er blevet gyldenbrun. Husk at hold godt øje med dem, da det kan gå stærkt lige pludselig.
- Lad dem køle helt af inden du kommer dem i dåser.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar