Hawaii salat
Man kan vist godt sammenligne den lidt med den gode klassiske hønsesalat, dog er der ikke kød i denne her salat. hønsekødet er blevet skiftet ud med Soya bites fra Soy4you.
Den er dejlig cremet og passer perfekt til en hurtig forret eller som frokost hvor det godt må være lidt lækkert.
Hawaii salat 4 personer
1 pose Soya bites
1 Hønse bouillon eller en grønsags bouillon
5 dl kogende vand
1 dåse asparges snitter 270 g
8 ananasringe
15 friske champignoner
salat
Dressing
8 spsk. cremefraiche 18 %3 spsk mayonnaise
1 tsk stærk sennep
1 tsk karry
1 spsk citronsaft
salt
peber
Topping
karse
tomat
agurk
- Kom soya bites i en stor skål sammen med bouillon og kogende vand, rør det rundt til bouillonen bliver opløst og lad det stå og trække 10 minutter og hæld vandet fra.
- Rens champignon, skær dem i skiver og steg dem gyldne på en pande med lidt olie eller smør, når de er færdig skal de køles af.
- Bland dressingen sammen og vend det med de afkølet bites og champignon og sæt på køl i ca.10-15 minutter så det kan sætte sig lidt.
- Anret det på tallerkener med salaten først, to ananasringe, fyldet og så toppingen.
Server evt. et godt stykke brød til
Ingen kommentarer:
Send en kommentar