Fantastisk lækker fyldig grønsagsuppe. Vi er gået suppetiden i møde og nu skal der nydes en masse af dem. Jeg elsker grønsagsupper, for man kan aldrig gå galt i byen med dem og så kan man altid tilføje lidt kød hvis man dagen efter vil have en "ny" lækker suppe.
Efterårs grønsags suppe
4 personer
2 spsk olie
2-3 løg, i tern
2 fed hvidløg, i fine tern
4 kartofler, i grove tern
2 sweet potatos, i grove tern
4-5 stænger bladselleri, i tern
1 porre, i ringe
1-2 dl kikærter, opblødt/kogt efter anvist på posen
1 dåse tomatpure, 140 g
2 dåser hakket tomat
3-4 tsk stødt spidskommen
1½ tsk stødt koriander
1 liter vand
salt
peber
Server et godt stykke brød til
- Svits løg og hvidløg af i en stor gryde med olie til de er blevet klare.
- Svits alle grønsagerne af hurtig på høj varme i 5 minutter.
- Tilsæt tomatpuré og hakket tomater og rør det godt sammen.
- Tilsæt vand og krydderier samt kikærterne.
- Lad det simre 15-20 minutter.
- Smag suppen til med salt og peber.
- Server suppen med et godt stykke brød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar